oświetlenie skarpetek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Przem78
    odpowiedział(a)
    W O3 można takie coś domówić za 50zł.
    '

Zamów fabryczne i zapomnij o temacie szczególnie przydatne przy dzieciach ja przez miesiąc znalazłem 11 pln pod fotelami, za 4 m-ce zwróci się inwestycja :P

Zostaw komentarz:

• Bomber
    odpowiedział(a)
    Proszę bardzo:

przed odbiorem auta możesz sobie wszystko przeczytać wystarczy wybrać język i masz wszystkie pdf-y

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Bomber
    Poczytaj w instrukcji obsługi auta - wszystko jest.
    To dopiero bede mieć na razie nie mam bo i samochod dopiero co zamówiony.

Zostaw komentarz:

• Bomber
    odpowiedział(a)
    Bolero w O3 ma ustawienia auta pod przyciskiem CAR - a całość się nazywa infotainment :-) i tam masz ustawienie podświetlenia przestrzeni nóg. Poczytaj w instrukcji obsługi auta - wszystko jest.

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Bomber
    Mujsi być ustawienie w infotainment - bez tego nie ruszy. Dograć na chwilę obecną nie ma jak - przynajmniej oficjalnie . Ja to mam ale ściemniłem prawie na maxa bo fabrycznie jest odpalone na full i masz w nocy za jasno w aucie. Ściemnianie oświetlenia jest regulowane na szczęście w infotainment.
    Co to jest: infotainment
    Mówisz o dograniu czyli jak rozumiem o modyfikacji softu zgadza się ?

Skoro masz to czy możesz podesłać zdjęcia jak to wygląda ?

Zostaw komentarz:

• Bomber
    odpowiedział(a)
    Mujsi być ustawienie w infotainment - bez tego nie ruszy. Dograć na chwilę obecną nie ma jak - przynajmniej oficjalnie . Ja to mam ale ściemniłem prawie na maxa bo fabrycznie jest odpalone na full i masz w nocy za jasno w aucie. Ściemnianie oświetlenia jest regulowane na szczęście w infotainment.

Zostaw komentarz:

• Prekompilator
    odpowiedział(a)
    Cena sugeruje że jest tak jak piszesz, ale przydałoby się dograć do setupu opcję ściemniania tego oświetlenia (coś takiego jest przy wyborze tej opcji). Być może też soft musi załączać napięcie.

Zostaw komentarz:

• Black_Dev
    odpowiedział(a)
    oświetlenie skarpetek

Hej,
    Ja w temacie oświetlenia skarpetek a dokładnie kokpitu.

W O3 można takie coś domówić za 50zł.

W fordzie focusie była instalacja pod to i wystarczyło żaróweczki po 2zł/szt kupić i wsadzić w gniazdka i działa.

Czy ktoś się orientuje jak to w O3 jest ? czy można prosić o zdjęcie działającego oświetlania / schemat tego ?

W zamówionej wersji "nie kupiłem" tej opcji bo pomyślałem ze może być podobnie jak w Focusie.

Dzieki bardzo.

Zostaw komentarz:

• Alltmk
    rozpoczął temat oświetlenie skarpetek

oświetlenie skarpetek

to nie jest zwykłe mleczko :diabelski_usmiech
    zwykłe mleczko nie uszczelni opony nie przystosowanej pdo ust

już połowa drugiej pony prawie gotowa
    nie mogę się doczekać jazdy testowej :diabelski_usmiech
Pracuję...